donderdag 16 mei 2013

Zwarte handel in gehandicapten

Vindt u het ook altijd zo vervelend om in Disneyland uren in de rij te moeten staan voordat u een attractie in kunt? Neem dan een gehandicapte gids, dan hoeft u tenminste niet meer tussen het plebs te wachten.

Met een gehandicapte aan uw zijde mag u tenminste meteen via de uitgang de karretjes in. Rijke New Yorkse moeders maken gretig gebruik van rolstoelgidsen; voor 130 dollar per uur of 1040 dollar voor een dag van 8 uur laten ze hun kroost begeleiden door iemand met een fysieke beperking. Dit is stukker goedkoper dan de Disneyland VIP-tour, die 310 tot 380 dollar per uur kost.

"Dit is hoe de één procent Disney doet," snuift een van de onbeschaamde moeders. Waar andere kinderen 2,5 uur moesten wachten voor 'It's a small world', konden haar bloedjes er dankzij de invalide tourgids al na één minuut in.

Volgens de New York Post is het een insiders-trucje van een groep geprivilegieerde moeders uit het New Yorkse Manthattan die het telefoonnummer van een medewerker van Dream Tours Florida met een auto-immuunziekte aan elkaar doorspelen.

Bron: www.powned.tv