maandag 22 augustus 2011

Suit Up!!

Ken je dat? Je staat in een kledingwinkel en kunt maar niet de juiste kleding vinden. Door je handicap heeft je lichaam een iets andere vorm dan dat van andere mensen en daarom zit eigenlijk niets helemaal goed.

Als je een t-shirt hebt dat iets te lang is, dan is dat nog niet zo’n probleem. Maar wat nou als je een mooi pak aan wilt? Bijvoorbeeld voor de bruiloft van je broer of zus? Dan wil je er natuurlijk netjes uitzien, maar even een pak kopen is voor jou niet zo gemakkelijk. De meeste mensen kopen gewoon een confectiepak in een kledingwinkel. Deze pakken zien er vaak prima uit en zijn relatief goedkoop. Wanneer je echter in een rolstoel zit, heel klein bent, of een scheve lichaamsbouw hebt, dan zijn die pakken niet wat je zoekt. Het jasje is te lang, de mouwen zijn te kort en bij je schouders zit het te strak. Je kunt zo’n confectiepak vaak nog wel iets laten aanpassen, maar meestal blijft het toch een beetje behelpen.

Een oplossing hiervoor lees je in Support Magazine van augustus. Heb je geen abonnement? Breng daar snel verandering in of vraag een gratis proefexemplaar aan.