vrijdag 24 februari 2012

Flex over de drempel

Een drempeltje bij je voordeur kan soms best irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer je met je tas vol boodschappen naar binnen wilt rijden. Je hebt een redelijk vaartje nodig om over de drempel te komen, maar je wilt er ook voor zorgen dat je boodschappen niet van je schoot vallen. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: De Flexdrempel.


De Flexdrempel is een beweegbare drempelhulp (een plankje over de drempel heen) dat op iedere voordeur past. Het mooie van dit systeem is dat het beweegbaar is (zie onderstaande foto) zodat je het weg kunt klappen om je deur te sluiten, en eenvoudig over je drempel heen kunt leggen als je er overheen wilt. Even een voorbeeld: Je komt terug van het boodschappen doen. Je opent je deur, trekt aan de hendel van de Flexdrempel en er schuift een plankje over de drempel van je voordeur. Nu is er een vloeiende, drempelloze overgang gecreƫerd waardoor je makkelijker naar binnen kunt rijden. Eenmaal binnen trek je nog eens aan de hendel van de Flexdrempel en het plankje schuift weer weg. De deur kan nu gewoon weer dicht en je hebt de deur of drempel van je huis dus nooit aan hoeven passen.Meer informatie vind je op easylivingproducts.nl


De Flexdrempel heeft tijdens de Zorgtotaal beurs de Innovatie Award 2011 gewonnen in de categorie Arbeidbesparende Technologie.